Sluiten

Bonaire organiseert tweede editie van Yoga & Wellness Week

Gepubliceerd op 11 juni 2024 / Geschreven door gastblogger

Yoga & Wellness Week

Na een succesvolle eerste editie van de Bonaire Yoga & Wellness Week in 2023, kondigt Tourism Corporation Bonaire (TCB) met trots de tweede editie van dit welzijnsevenement aan. Eilandpartners op het gebied van ontspanning, yoga, welzijn en spa hebben wederom een prachtig programma samengesteld. Zowel lokale bewoners als bezoekers zijn van harte uitgenodigd deel te nemen aan een divers programma tijdens de 2024 editie van de Bonaire Yoga & Wellness Week tussen 17 en 23 juni.

De week valt samen met de internationale viering van de Dag van de Yoga op vrijdag 21 juni. Op deze dag wordt vanaf 17:30 uur een gratis yoga evenement voor de gehele gemeenschap georganiseerd op het unieke uitkijkpunt Seru Largu in Rincon. Diverse yoga leraren en wellness professionals zullen deze yoga viering leiden tijdens een Summer Solstice Celebration, ofwel viering van de zonnewende. Deelnemers kunnen genieten van een prachtige zonsondergang, uitzicht op het onbewoonde eiland Klein Bonaire en kennismaken met gelijkgestemden.

Een ander hoogtepunt uit het programma is onder meer yoga bij volle maan op zaterdag 22 juni, een bijeenkomst die al sinds 2013 zeer populair is en een groot aantal belangstellenden aantrekt. Daarnaast kunnen deelnemers aan de Bonaire Yoga & Wellness Week tal van pakketten en combinaties van rustgevende en ontspannende ervaringen samenstellen. Yoga studio’s, boutique hotels en aanbieders van zeilexcursies tot huurauto’s’ bieden aantrekkelijke specials. Meer informatie is te vinden op https://bonaireisland.com/yoga/